... - §~~N!k@ko oß!cne,@l cudno neoß!cne¤¤§

§~~N!k@ko oß!cne,@l cudno neoß!cne¤¤§

**Kazete Da Smo Gadure Kao Da Je To Nesto** Sto Me Vise Mrze To Vise Vrijedim ** Bas Je Dobro Biti Ja Ni S Kim Se Ne Bih Mijenjala**Nek Dusmani Od Muke Puknu** Ljubomorne Dushe Nek' Ga Pushe**

01.08.2008.

...

Cesto mi se tvoj lik pojavljuje u snu.To ej andjeosko lice koje i nakon toliko vremena ne mogu izbrisati iz glave,iz srca u kojem si ostao urezan zuvijek.Osjećam te pod kozom,kao da mi umjesto tople krvi ti teces kroz vene,kao da nikad neces nestati!
Uvijek se iznova pojavljujes u mom snu na trenutke koji traju poput vjecnosti,jer u snovima si tako savrsen,nasa ljubav je savrsena...zelim to da traje zauvijek.
Nekoliko trenutaka me preplavljuje osjecaj da sam tako zasticena,voljena.Medjutim,ubrzo shvatam da sam u stvarnosti naivna djevojka koju si lagao.
Pitam se,kako neko moze povrijediti osobu za koju je uvijek govorio da voli i pricao sve price u koje sam povjerovala,a bile su samo reci koje ti nisu i nece znaciti bas nista.Vjerovala sam ti,jer sam bila zaljubljena a ljubav je uvek slijepa.
Ti si tako vjesto iskoristio.I sada se plasim da me je izdala osoba koju sam volila najvise od svega,kojoj sam se divila,a tako si me razocarao.
U tvoj zivot je dosla ona koja ti mozda znaci sve,al to nije vazno.Za tebe sam bila samo broj...jedna djevojka koja te iskreno i ludo voljela.Al tako je to uvek bilo u zivotu.Zaljubljeni su uvek patili bili ostavljeni,prevareni!!!
Zasto te ne mogu jednostavno zaboraviti?Ne znam,ne mogu se boriti protiv sebe,svoga srca,previse sam slaba.Znam da ovu prazninu koju osjecam,koja me svaki put skrsi,polomi sve u meni mozes samo ti ukloniti.
Proganja me misao da te druga ljubi,ta misao mi neda mira...Iako si me izdao,razocarao zauvijek cu te pamtiti kao savrsenu osobu jer si takav u mojim snovima,andjele!